Beoordelingen van Thoms Grillhuys Kampen

Recente recensies van Thoms Grillhuys Kampen

5 sterren na 312 reviews

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , vers ,warm en zo smakelijk. Levering duurde langer dan tijdstip waar ik om vroeg en werd keurig gebeld. Kortom vette 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten en was nog lekker warm bij het bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten, zoals altijd, erg lekker! Online hadden we 1,50 € aan fooi toegevoegd en bij navraag kwamen we er achter dat het niet naar de bezorger gaat. Dat vinden we erg jammer. Vaak hebben we geen contant geld in huis en betalen we met IDeal. We dachten dan ook dat de fooi die je dan kan bijvoegen naar de bezorger gaat, vooral omdat de bezorging contactloos moet gaan.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger smaakte top. Burger was echter hooguit lauw. Dit maakte het voor mij geen prettige ervaring. Daarnaast was de patat slap en koud.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👌🏻

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten heerlijk. Enige minpunt: bij het kindermenu staat dat je appelmoes erbij krijgt. Dit is nu al 3x op rij niet het geval geweest. Geen enorme ramp, maar als je het niet levert, zou ik het niet op de website aanbieden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Bezorging was keurig op tijd en binnen aangegeven tijd. Eten was lekker en warm.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top, op de afgesproken tijd en goed qua temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen goede uitvoering. De gekozen whiskeysaus is nooit gearriveerd. De bezorger kwam na 5 minuten terug omdat hij het toetje was vergeten af te geven. En de maïskolf is na bellen koud bezorgt. Dus nee geen goede ervaring helaas.

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en genoeg te eten.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compliment hoe jullie prima reageerden op mijn opmerking m.b.t. de straat waar ik woon (niet in IJsselmuiden, maar in Kampen)!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en snel bezorgd.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur eten 41.4 bij ontvangst Smaak was prima Bezorging 40min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,goede kwaliteit

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was meer dan genoeg. ruime portie en het was lekker, ossenhaas was op het randje mocht iets langer ( we hadden medium gevraagd en was toch nog wel erg rood)

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zorg in het vervolg dat de bestelling compleet is nu weer geen sla erbij,. De bestelling moet gecontroleerd worden, want het gebeurt vaker.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was super snel, goed warm en erg royaal.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, enige minpuntje was dat er pepersaus besteld was bij de entrecote en we kregen pizza saus. Dit was niet echt een combinatie, dat viel een beetje tegen.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en vlotte levering

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al voor de 2e keer reden jullie met onze bestelling naar de Koraal in IJSSELMUIDEN!!!!! Daar baal ik ontzettend van!!!! De bezorger belt ons wel netjes op dat hij bij het verkeerde adres staat. Maar vervolgens moet hij daarna van IJsselmuiden naar Kampen rijden. Dat is tijdverlies waardoor de bestelling (onnodig!) toch minder warm bij ons aankomt. Dit is voor mij dan ook een reden om de kwaliteit niet met 5 sterren te beoordelen.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer top als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks aan veranderen,dikke 10.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,bezorging top! Gewoon zo doorgaan.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere spareribs. Royale hoeveelheid. En perfect op tijd.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect heerlijk eten ,met alles er op en aan . Keurig op tijd bezorgd .

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds niet eens met de 2 spaarpunten, al zeker 6 keet besteld, dus al recht op 2,50€ korting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slordig als je een bestelling een dik uur vooraf op een tijdstip plaatst dat je bestelling in eens wordt verplaatst 45 minuten later. Helaas was het eten niet erg warm, je kon merken dat het gehaast was klaargemaakt. Erg jammer

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling was precies op afgesproken tijd. Top!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima eten. De bezorging was volgens afspraak. TOP

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer, maar is heel goed bevallen Wij hebben afgehaald Het eten was super, maar ook de medewerkers waren heel vriendelijk.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je meer als 3 uur op je bestelling wilt wachten moet u hier bestellen Had zaterdag besteld om half 6 zou om bepaalde tijd komen half 8 maar eens gebeld moesten ze er nog aan beginnen excuses nee hoor goed maken nee hoor ze laten je er na gewoon nog een uurtje wachten voor ze het brengen ik zeg top service maar nee Jammer

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke weer keer heerlijk eten. En een aanrader!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moet wachten (beetje lang)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelnr. 28423YKA Het aantal puntenstaat 1, maar ik heb zekeral 5 keer wat besteld. Dus dat moeten jullie wel goed bijhouden, Zo krijg je nooit geen korting

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer uitstekend en mooi op tijd

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn héérlijk. De sides passen er niet helemaal bij qua kwaliteit.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en goed warm bezorgd. Je krijgt heel veel voor weinig geld! Echt een aanrader, gaan hier zeker vaker bestellen!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij misten alle sidesalads en ook de whiskysaus ontbrak. Verder was alles erg lekker, snelle bezorging.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima! Bezorgtijd is wel echt veeeeeel te lang. Elke keer hetzelfde in het weekend. Meer dan 90 minuten wachten vind ik niet acceptabel.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel 2 uur gewacht op de bestellibg maar wel erg lekker

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten goed warm. AANRADER !!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de misser van zaterdag, het eten was koud en niet compleet, nu een lekkere warme bestelling gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en bezorgers altijd vriendelijk! Het eten was alleen deze keer een half uur te vroeg, meestal zou dit niet echt een probleem zijn maar nu was nog niet iedereen was aanwezelg dus toen we konden gaan eten had het al een half uur in de verpakking gestaan, dat was jammer.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk grillgerecht besteld, binnen 20 minuten bezorgd, prima voor elkaar en vooral erg lekker. Dat gaan we vast nog eens doen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij jullie besteld op advies familie. Was ook zeer te spreken. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Makkelijke bestelsite, aantrekkelijke prijzen, uitgebreide keuze, en prima aflevering. Heerlijk gegeten en zelfs overgehouden. Gewoon zo doorgaan.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat met bezorgen. Eten was koud. Bezorger te lang onderweg. Dit is al twee keer gebeurd. Jammer want het eten is wel goed.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ga ik voorlopig niet meer bestellen bij jullie. Had 17.30 uur besteld . Eten kwam ruim 20 minuten eerder. Was er eigenlijk nog niet aan toe. Vervolgens heb ik 3 kwart van de friet niet opgegeten omdat deze gewoon domweg koud was. En de spareribs waren ook verreweg van warm. Bijzondere tegenvaller. En dit is de 2de achtereenvolgende keer dat het gewoon niet warm is. Was voorheen bijzonder tevreden over jullie en heb jullie ook bij vrienden aanbevolen . Maar dit valt mij flink tegen. Doodzonde van mijn geld

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten is heerlijk echte aanrader

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees en patat was koud

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker al vaker besteld echt een aanrader en helemaal niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit waren we niet gewend van ThomsGrillhuys, het eten was koud. Wij zijn altijd uiterst tevreden over het eten maar deze keer kwam het koud aan. We hebben zelf het eten in de oven gedaan om het weer wat warmer te krijgen maar de patat was niet lekker te krijgen. Nogmaals dit waren we niet gewend maar we zullen zeker blijven bestellen.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Spareribs een echte aanrader. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk👍

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, grote porties, prima kwaliteit voor bezorging

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg goed en bezorgd ook netjes oprijd echt een aanrader voor iedereen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk snel en lekker warm

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed,

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 xxl burger is gevraagd zonder tomaat, ui en sla, maar daar is helaas geen rekening mee gehouden. Jammer. Ook de extra barbecue saus was geen sprake. Wij willen er wel extra voor betalen, maar dat staat niet op de lijst. De shoarma was erg lekker.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere zoete marinade met spare-ribs waarbij het vlees gemakkelijk kon worden gegeten van het bot. Frietjes ook +1!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, het wordt op tijd geleverd en smaakt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling prima op tijd. Heerlijke spareribs !!!! Mooie grote porties. echt waar voor je geld. Goed warm. Lekkere friet. Al met al super lekker gegeten.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten dankzij Thoms Grillhuys. Aanrader voor een volgende keer. Tip: wel zelf even de kaarsjes aansteken 😉eet smakelijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker. De friet zou ook los mogen i.p.v. vast bij de mixed grill. Het is nu wel erg veel samen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn super tevreden over thoms grillhuys wij bestellen best wel vaak bij jullie en betere spareribs en andere gerechten heb je niet. Blijf zo doorgaan💪

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij onze bestelling 3x spareribs de salades zaten et niet bij. Jammer, hoe lossen we dit op. Tel, 3318075

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en lekker warm. Bezorging was binnen 25 minuten. Zeker een aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en smaakvol ....zeer ruime portie,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit eten, met allergie heel goed rekening gehouden, alleen mistten we de sausjes en de salade. Porties waren ruim voldoende.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima keuze., lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar !

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en mooi op tijd, zeker een aanrader

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs, alle eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk,Heel erg lekker. De carpaccio ook heel goed en De spareribs en De varkenshaas waren ook heel erg lekker! Mijn complimenten 👍

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.30 bestelling geplaatst. Bezorging om 20.20 uur!. De hamburgers waren lauw, de friet slap en verlept. Door de extreem late bezorging was ons bezoek niet meer in de gelegenheid het bestelde te nuttigen. Zeer teleurstellend qua bezorging en kwaliteit. Dit zijn we niet zo gewend.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.30 bestelling geplaatst. Bezorging om 20.20 uur!. De hamburgers waren lauw, de friet slap en verlept. Door de extreem late bezorging was ons bezoek niet meer in de gelegenheid het bestelde te nuttigen. Zeer teleurstellend qua bezorging en kwaliteit. Dit zijn we niet zo gewend.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekkere spareribs, boterzacht en lekker gekruid. het vlees valt zo van het bot. Friet was ook geweldig evenals de supersnelle bezorging. gewoon TOP.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging en heerlijk eten. Wij bestellen hier graag!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten! En precies op de gewenste tijd!! Top👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde spareribs waren weer perfect ! Goed van temperatuur en heerlijk gemarineerd. Ook de gekruide friet heeft lekker gesmaakt. Weer een smakelijk feestje...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was het wachten meer dan waard: heerlijk gegeten!! Goed warm, het vlees goed bereid, heerlijk mals. Gaan we zekers vaker bestellen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, en enorm lekker eten!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed voor elkaar. Warm, goede kwaliteit en smaak.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima voor elkaar en het eten was heerlijk. Maar wel vonden wij het niet zo fijn dat wij over de 100 euro kwijt waren en dan zelfs nog bezorgkosten moesten betalen. Normaal gesproken met zo'n bedrag betaal je geen bezorgkosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur voor het eten bezorgd werd en toen het er eindelijk was bleek het nog net lauw te zijn. Niet best dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd bezorgd en prima hoeveelheid.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger was wat koud, maar het eten was wel erg lekker. Erg fijn dat jullie even belden om aan te geven hoe laat het eten zou komen. Goede service!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de spareribs soms te zacht en soms te droog. Dus had er meer van verwacht.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties en nog lekker warm als het bezorgd wordt.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, de porties (te) groot en die kruiden op de patat willen wij ook!! Grote bestelling, maar alles was compleet en precies op tijd. Dat doen we nog eens vaker, want jullie menukaart biedt keuze genoeg. Bedankt!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoals altijd

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling te laat bezorgd en de spareribs waren koud. Smaak was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten, goed gemaakt,zeker voldoende, prijs en kwaliteit goed,service bezorging super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had extra patat besteld omdat ik niet wist dat er patat en salade bij de spareribs zit. Was onduidelijk. Maar het was heeeeeeel lekker!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk, alleen misten wij de groente bij de schotels. Wij hadden ook gedacht dat er een broodje bij de schotel zou zitten, maar dat moet je dus extra bestellen voor 1,--

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere spareribs. De frietjes zijn ook lekkers vers, knapperig en gekruid. De spaghetti peperoncino is ook echt zalig. De pasta heeft een goede bite. Snelle levering, goeie prijs, helemaal blij!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen hier wel eens vaker, het is altijd van goede kwaliteit. Hartstikke tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super en mooi op tijd. helemaal top

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alleen word er slecht geluisterd naar opmerkingen. We wilden geen zout op de patat. Al voor de 4 de keer ook met extra bellen mis gegaan.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker , genoeg te eten en op tijd bezorgt

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk spareribs gegeten met 2 personen Genoeg voor 2 en vind de patat ook zo lekker die jullie erbij doen. Bij de salade zou nog wel een dressing kunnen

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd super snel bezorgd. Het smaakte heerlijk. T zijn behoorlijke portie.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en het was weer perfect, genoeg en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging,top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten op bestelling. Half 6 besteld zou 19.00 pas geleverd worden werd half 8. Ook waren de aardappelfrietjes verre weg van warm waren hierdoor niet meer lekker. Jammer tis anders altijd goed

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat je soms wat langer moet wachten is het heerlijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties, goede kwaliteit. Alleen jammer dat ons verzoek om 2 ingrediënten weg te laten bij de XXL hamburger niet is uitgevoerd. Stond onderstreept op de bon, maar was toch over het hoofd gezien. Ondanks dat toch een aanrader om hier nog eens iets te halen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en hamburger XXL gegeten. Prima op tijd bezorgd en eten was goed warm. Heb Thoms Grillhuys meteen bij al mijn vrienden, familie en kennissen aanbevolen. was TOP...

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de burgers waren prima verpakt en snel bezorgd. De frites mogen in een iets betere verpakking.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd de bestelling doorgegeven met wat aanwijzingen mbt tijd, smaak en bezorging. Alles was super!! Mooi op tijd bezorgd. Gevraagde wensen is goed naar geluisterd. Top! En natuurlijk lekker gegeten. Het was heerlijk.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed grill deluxe is een stuk kleiner dan voorheen. De gerechten waren slecht verpakt, waardoor alles nat en door elkaar lag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd , die afgesproken was Ruim voldoende smakelijk eten dus alles prima 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed eten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van spareribs is goed, erg lekker en super mals. De bezorging is ook prima en op tijd. 1 min punt dit keer dat het vlees niet fijn warm was, ik heb het dit keer moeten opwarmen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en zoals altijd top qua bereiding. Grill gerechten zoals het hoort!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd 👍

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees, maar uit verhouding. Vanavond t-bone steak besteld, dit was zeker geen 450 gram, het was 2/3 bot, 1/3 vlees, het was wel heerlijk bereid en supermals! Friet voor 3 personen i.p.v. 1 en salade bestond uit een paar blaadjes sla, twee schijfjes komkommer en twee olijven. Rare verhoudingen dus. Na de lockdown ga ik kijken of het ter plaatse het wel helemaal top is.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gebruikelijk was het eten top. Alleen 15 minuten te vroeg bezorgd en gelukkig waren we net thuis.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel heel vaak de carbonara, en altijd top!! Nergens zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten. Zag er goed verzorgd uit en smaakte ook nog eens heerlijk

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar, een aanrader!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snel bezorgd. Veel en zeer smakelijk!! Het was weer genieten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was hartstikke goed en lekker en ook snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang wachten op bestelling

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgt en erg smakelijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er ontzettend snel, in 11 minuten, dat was echt top! Helaas was het vlees erg koud en ook de patat was niet erg warm. Erg jammer, normaal zijn we erg tevreden en komt het wel gewoon heet aan. We wonen ook om de hoek, dus dat had nu ook gewoon moeten kunnen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Super lekker gegeten en snelle correcte bezorging!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t was weer lekker En vlot bezorgd

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Goed gemarineerd en perfect gaar. Enige minpuntje is dat er toch best vaak wat vette stukken aanzitten. Alsnog van genoten, doei!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, warm eten en heel goede kwaliteit

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten! Echt een aanrader!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten! Echt een aanrader!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten en vlot bezorgd. Ultieme prijs/kwaliteit verhouding!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alles werd op tijd bezorgd en het eten was lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren lekker alleen alles was lauw/koud toen het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

t was weer lekker

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

t was weer lekker Echt pittig

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect ,we hebben er van genoten .

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten! Bezorging was een halfuur later, dat was minder. Nog een tip: schrijf op de verpakking van de maaltijden wat wat is. Wij hadden een kaasburger en een spicy kaasburger en we moesten echt wel goed kijken om ze uit elkaar te houden.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten voor een goede prijs. En ook altijd optijd met bezorgen. Een echte aanrader

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk besteld, keurig op tijd bezorgd, heerlijke maaltijd. Complimenten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg tevreden... Snelle wervice

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Erg lekker eten, mals vlees en grote porties! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meteen na de bestelling een belletje gehad dat het iets langer kon gaan duren. Erg netjes, verder was het eten heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd volgens afspraak . Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus was er niet bij. Rest was perfect, heerlijk en zeker genoeg. Klasse!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

t was weer heerlijk

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren lauw en de patat was koud.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer ontzettend lekker gegeten en de bestelling was binnen een kwartier aanwezig. Chapeau!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd bezorgt en het eten was super super lekker.de kids hebben super lekker gegeten.echt top was het weer

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit goed, salade helaas niet geleverd bezorging correct, helaas bijna 20 minuten te laat

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Té lekker weer! We hebben gesmuld, dank daarvoor!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker alleen jammer dat we champignonsaus kregen ipv pepersaus. Maar voor de rest zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd bezorgd perfect in orde en het was erg lekker

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De porties meer dan voldoende en de spareribs zo mals dat ze van het botje afvallen. Op de afgesproken tijd precies bezorgd. Top Top Top

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit echt top! Echter één kanttekening. We hadden 5 gerechten besteld: 4 kombi gerechten met o.a. gegrilde kipfilet en één gerecht alleen gegrilde kipfilet. Vreemd genoeg was de hoeveelheid kipfilet in het laatste gerecht met afstand de minste, terwijl de prijzen gelijk zijn. Daarom geen 5 maar 4 sterren.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam later en was lauw en er was wel voor 4 personen frites en onder de warme spareribs lag de koude salade beetje vreemd

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in een woord geweldig. Wat hebben we heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische spareribs, en zeer snel bezorgd!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en het eten was geweldig, echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs en saté waren super mals, heerlijk, een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer perfect. En wederom optijd binnen

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed. Bestelling was erg laat. 17:30 aangegeven op site, krijg ik een mail dat het 18:30 word. Bied de mogelijkheid van 17:30 dan ook niet aan. Een deel van ons gezelschap had wat anders besteld en dit kwam wel op de afgesproken tijd. We hebben hierdoor niet gezamenlijk kunnen eten.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend en de friet was magnifiek. Echter, er waren twee cola en twee cassis besteld en betaald. Slechts 1cola en 1cassis geleverd. Ook de bestelde whiskeysaus konden we niet vinden. De salade had geen dressing en was daarmee wat droog.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke spareribs

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten en veel en is niet duur. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere spqre ribs.dqt is pas echt genieten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!! Bezorging duurde erg lang, ruim 1 1/2 uur. Dit werd pas duidelijk nadat de bestelling was geplaatst helaas.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog voor de aangegeven tijd werd ons eten bezorgd! En het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al eerder bij Thoms grillhuys besteld. Hoeveelheid is echt meer dan genoeg! Geen zuinige porties. Nadeel gisteren: hadden als toetje allemaal brownie, de tiramisu was op, maar deze was bij ons allemaal oud en droog. Niet zoals het hoort.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een nachtje bed en breakfast hoort ook leker uit eten. Daar dit momenteel niet kan vanwege de corona lekker makkelijk eten besteld! Was top, smaakte prima (heerlijke grillsmaak) en goede hoeveelheid! Warm aanbevolen😋

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld tijdens thuisbezorgd corona periode. Voorgerecht was brood met kruidenboter, helaas was het brood erg slap zonder kroontje. Het hoofdgerecht bestond uit paella, helaas hier ook niet het beste. Rijst was veel te gaar, met smaakloze stuken zeefruit, ook mocht er wat meer zout en afwisselende smaken naar voren komen in dit gerecht. Als afsluiter een brownie omdat de huisgemaakte tiramisu op was, de brownie was ook zonder een echte wow factor. Al met al zal ik hier niet nogmaals bestellen, of aanbevelen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker van gegeten! De salade miste alleen bij het grillgerecht maar we hadden alsnog meer dan voldoende! Gaan we zeker vaker doen!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben altijd super goede ervaringen met Thoms grillhuys, maar gister helaas wat minder. De spareribs zouden zoet moeten zijn, maar waren ontzettend scherp. De helft van de patat was helaas niet te eten vanwege de enorme vele kruiden die er opzaten. Erg jammer, want zoals ik al zeg, normaal gesproken super tevreden en is het eten heerlijk, maar gister even niet.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk !!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Thoms Grillhuys is super lekker en ook veel! de kaasburger is echt een aanrader. Maar een minpuntje dit keer was dat het een half uur te laat was ook al had ik rond 14.00 besteld, al redelijk koud was en de patat was slap. Tip voor Thoms: doe de patat zak niet dicht want door de condens wordt het echt slappe hap of probeer een andere verpakking voor de patat die beter lucht.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm, erg lekker, genoeg , op tijd bezorgd

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45 minuten geleverd. Op zaterdag. Lekkere burger en kipfilet met shoarma. Patat ook lekker.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen we hebben pittige spareribs voor 2 personen besteld en we kregen de zoete spareribs. En bezorger was 20 minuten te laat

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk! Graag salade apart in een zakje doen, wordt helemaal warm anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect. zoals altijd

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer extreem lekker, en ook absoluut de reden dat ik telkens terug kom, en zal blijven komen. Maar de bezorging kan echt nog aan gewerkt worden. Ik had halverwege de middag al besteld en aangegeven dat ik het eten om half 8 had willen ontvangen, helaas was dit er pas om 8 uur.. jammer dat de bezorgduur het enige minpunt blijft

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was veel en heerlijk, volgende dag ook nog lekker van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 18.05 besteld en eten kwam pas om 19.45 dat is erg lang. Op thuisbezorgd.nl staat dat jullie gesloten zijn terwijl jullie wel open zijn. Eten smaakt ģoed en was warm. Maar die enorme wacht tijd niet normaal ben er wel even klaar mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect hier bestel ik zeker weer !!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was supersnel!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te vroeg, maar heerlijk zoals altijd 👌

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd en heerlijk spareribs gegeten met voldoende patat en een kleine salade.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vlees! En veel eten voor je geld! Voor herhaling vatbaar!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn niet meer zoals het was. Eerder altijd heerlijk van gegeten en velen aangeraden. Nu met grote aangebrande stukken, vorige keer niet zo mals. En dit horen we ook om ons heen. Jammer want ik weet nog goed hoe ontzettend lekker het altijd was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer fenomenaal. Helaas was er alleen wèèr geen bon bijgevoegd, en deze heb ik nodig om de kosten van eten vergoed te krijgen van werk.. Ook was de bezorger ietwat aan de late kant.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 keer achter elkaar besteld , het was prima op tijd en het eten was heerlijk! Alles goed gaar en lekker!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker! en super bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spare ribs besteld en die waren erg lekker. Bezorging was op tijd en het eten was nog lekker warm! Aanrader

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en het eten was prima

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke XXL burger!! Zelden zo lekker gehad. Met alles er op en er aan. Echt een aanrader.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en spareribs!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben al een keer een hamburger gehad. En nu gegrilde kipfilet. Echt super lekker meer dan genoeg dat je krijgt. Jullie krijgen een 9.5 van ons. Zeker een aanrader.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks dat we nog geen 5 minuten fietsen van het restaurant vandaan wonen, deed de bezorger er toch zeker 15 minuten over nadat we bericht kregen dat onze bestelling onderweg was. Het eten was helaas al koud aan het worden daardoor. Ondanks dat was de smaak wel lekker. Ik heb gisteren ook gemaild dat onze bestelling qua sauzen niet klopte, en daarin gevraagd om een reactie. Die heb ik helaas niet gekregen. Ik vind dit erg jammer, want voor de Coronacrisis kwamen wij graag en regelmatig eten. Dit was de 1e x sinds de crisis dat we bestelden, het is dus iets tegengevallen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn op de afgesproken tijd bezorgd, prima kwaliteit. We hebben ervan genoten. .

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Heerlijk gegeten! Aanrader. Mixed grill schotel.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, de spareribs waren om te zuigen. De gerechten zijn echt groot genoeg ook voor grote eters. En wat ook niet onbelangrijk is de bestelling was wederom op tijd geleverd. Echt top kan niet wachten op de volgende keer.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten! Complimenten. Portie Penne was toch best wel veel, dus daar eten we twee keer van...

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op de afgesproken tijd, prima. De spareribs waren bijzonder goed van smaak en de rest was goed. Kortom, een reden om nog eens te bestellen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Elke keer weer een feestje aan tafel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gorgonzolasaus was heeeeel er zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling smiddags geplaatst, was mooi optijd klaar. Verder was het van hoge kwaliteit én meer dan genoeg. Kortom, hele goede ervaring!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij Thoms Grillhuys. Wederom superlekker, zowel het vlees (mixend grill), de hamburgers als de pasta (met zalm). En ook ruime porties! Bezorging prima en volgens afspraak. Aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekkere en malse spareribs! Bezorging precies op de aangegeven tijd echt top!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur moeten wachten op ons eten. Geen excuus, drankje of korting voor een volgende bestelling. Erg slechte service helemaal in deze tijden. Ondanks dat het eten goed was, was dit voor ons de laatste keer.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm! Het was erg lekker! Alleen de pasta pesto viel niet zo in de smaak, veel saus en te romig. Maar verder zeker voor herhaling vatbaar! Mooi dat dit kan in deze bijzondere periode! Bedankt daarvoor!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten. Mag iets minder kruiden op de patat maar verder heerlijk.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd bezorgd,salade top, patat top burger top, maar de ribs afschuwlijkzagen er goed uit maar ze stonken na een paar maar gestopt niet te eten .denk dat het van varkens -beren was ,mijn vrouw zij gelijk van mannetjes varkens.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is allemaal prima voor elkaar maar wel een aandachtspunt. Woon je wat verder buiten Kampen dan onstaat er meer vocht in de papieren zakjes waardoor de frietjes zacht en klef worden. De friet kun je dus weggooien. Misschien een keus wel of geen friet. Of een andere oplossing?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,meer als genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs gehad. Ze waren echt heel erg lekker mals . Top

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en voldoende , friet vind ik alleen slap

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom fantastisch. Het eten was mals, heet (vaak bij anderen is het eten al koud) en heerlijk gekruid. En precies op tijd. We hebben al voor augustus gereserveerd bij thomsgrillhuys om daar te gaan eten als alles weer rustig is. We kunnen nu al niet wachten en zullen ongetwijfeld eerder nog iets laten bezorgen. Echt een aanrader

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes op tijd bezorgd. Gaan we vaker doen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Een mooie oplossing het ophalen van het eten nu we niet bij jullie kunnen eten

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top gedaan was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten: spareribs, zalm pasta en een xxl burger. Patat was lekker knapperig. Voor herhaling vatbaar

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De XXL burger was wederom fenomenaal, erg fijn dat hij ook ècht XXL is. De patat was goed, maar niet uitstekend, wat slapjes en de kruiden waren niet goed verdeeld. Bezorging werd geschat op anderhalf uur, maar was er met drie kwartier, afgeleverd door een vriendelijke bezorger die netjes afstand hield. Ik

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd. Entrecote is echt een aanrader!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en vooral ook de patat. Alleen kan salade wat dressing gebruiken doe dit bv in apart bakje of zakje. Ook was de bezorging precies op tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, Erg smakelijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals altijd om je vingers er bij op te eten. We hebben het laten bezorgen deze keer en alles was heerlijk warm. Echt heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Precies op tijd bezorgd en het was nog lekker warm! Een echte aanrader.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorgen en heerlijk eten!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gesmuld. Mijn man vond de spareribs echt heel lekker👍👍 Is voor herhaling vatbaar. Jullie heel sterkte en succes!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Eten was meer dan genoeg, maar kwaliteit is echt goed en zeker icm prijs. SUPER AANRADER!!!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit (spareribs zoet en pittig) , ook de bijbehorende frites met kruiden en de salade , heerlijk! Bezorging goed en op tijd. Ga zo door...

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag van mij wel meer knoflooksaus bij. Bij het laatste stuk vlees is er geen saus meer. Maar verder echt super.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een kwartier eerder bezorgd dan aangegeven. Wachttijd vanaf bestelmoment was nog wel bijna 1,5 uur, maar wij hadden om 17.30 besteld, en dan is het waarschijnlijk erg druk

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Iets voor 18:00 besteld, de geschatte bezorgingtijd was 19:00, maar toch waren wij om 18:10 al aan het eten. Zeker een aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en op tyd

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte heerlijk. Was goed warm. En meer dan genoeg. Bezorging was snel, keurig afgeleverd. Zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's gehad, veel keuze! Levertijd zoals beloofd, vriendelijk personeel. Aanrader.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten en super snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en binnen 10 minuten(!) stond de bezorger al voor de deur. Goede portie spare ribs, waarbij het vlees zo van het bot viel. Heerlijk gekruide patat en een kleine salade.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen het lamsvlees was koud bij aankomst. Normaal is dat een stuk beter

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd weer .super lekker. eten en vers berijd een echte aanrader 😊

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als gewoonlijk weer super,maar weer geen salade,terwijl deze altyd zo verzorgder en lekkerder is,dan bij anderen.en gaf bezorger €15.gepasten die zij gelijk bedankt,en liep weg,was eigenlijk niet de bedoeling!was overbluft!maar verder heel goed eten,en saus de beste.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben spareribs met patat en salade laten bezorgen. Complimenten! Alles was nog goed warm en de spareribs en patat waren heerlijk! Ruime porties, er was meer dan genoeg.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

het was weer genoeg en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk geholpen, eten op tijd en het eten was lekker.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje vergeten bij de bestelling van broodje shoarma. Smaak was verder prima👍

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Erg lekker eten. Verse salade. Knapperige warme friet. Olijke bezorger. We bestellen zeker nog een keer. Staat op ons lijstje om er een keer te eten

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! De bestelling klopte alleen niet, maar na gebeld te hebben was het meteen opgelost. Het bezorgen duurde wel wat lang, namelijk langer dan een uur. Dat moet wel iets sneller kunnen!