Beoordelingen van Thoms Grillhuys Kampen

Recente recensies van Thoms Grillhuys Kampen

5 sterren na 99 reviews

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog voor de aangegeven tijd werd ons eten bezorgd! En het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al eerder bij Thoms grillhuys besteld. Hoeveelheid is echt meer dan genoeg! Geen zuinige porties. Nadeel gisteren: hadden als toetje allemaal brownie, de tiramisu was op, maar deze was bij ons allemaal oud en droog. Niet zoals het hoort.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een nachtje bed en breakfast hoort ook leker uit eten. Daar dit momenteel niet kan vanwege de corona lekker makkelijk eten besteld! Was top, smaakte prima (heerlijke grillsmaak) en goede hoeveelheid! Warm aanbevolen😋

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld tijdens thuisbezorgd corona periode. Voorgerecht was brood met kruidenboter, helaas was het brood erg slap zonder kroontje. Het hoofdgerecht bestond uit paella, helaas hier ook niet het beste. Rijst was veel te gaar, met smaakloze stuken zeefruit, ook mocht er wat meer zout en afwisselende smaken naar voren komen in dit gerecht. Als afsluiter een brownie omdat de huisgemaakte tiramisu op was, de brownie was ook zonder een echte wow factor. Al met al zal ik hier niet nogmaals bestellen, of aanbevelen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker van gegeten! De salade miste alleen bij het grillgerecht maar we hadden alsnog meer dan voldoende! Gaan we zeker vaker doen!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben altijd super goede ervaringen met Thoms grillhuys, maar gister helaas wat minder. De spareribs zouden zoet moeten zijn, maar waren ontzettend scherp. De helft van de patat was helaas niet te eten vanwege de enorme vele kruiden die er opzaten. Erg jammer, want zoals ik al zeg, normaal gesproken super tevreden en is het eten heerlijk, maar gister even niet.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk !!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Thoms Grillhuys is super lekker en ook veel! de kaasburger is echt een aanrader. Maar een minpuntje dit keer was dat het een half uur te laat was ook al had ik rond 14.00 besteld, al redelijk koud was en de patat was slap. Tip voor Thoms: doe de patat zak niet dicht want door de condens wordt het echt slappe hap of probeer een andere verpakking voor de patat die beter lucht.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm, erg lekker, genoeg , op tijd bezorgd

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45 minuten geleverd. Op zaterdag. Lekkere burger en kipfilet met shoarma. Patat ook lekker.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen we hebben pittige spareribs voor 2 personen besteld en we kregen de zoete spareribs. En bezorger was 20 minuten te laat

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk! Graag salade apart in een zakje doen, wordt helemaal warm anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect. zoals altijd

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer extreem lekker, en ook absoluut de reden dat ik telkens terug kom, en zal blijven komen. Maar de bezorging kan echt nog aan gewerkt worden. Ik had halverwege de middag al besteld en aangegeven dat ik het eten om half 8 had willen ontvangen, helaas was dit er pas om 8 uur.. jammer dat de bezorgduur het enige minpunt blijft

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was veel en heerlijk, volgende dag ook nog lekker van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 18.05 besteld en eten kwam pas om 19.45 dat is erg lang. Op thuisbezorgd.nl staat dat jullie gesloten zijn terwijl jullie wel open zijn. Eten smaakt ģoed en was warm. Maar die enorme wacht tijd niet normaal ben er wel even klaar mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect hier bestel ik zeker weer !!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was supersnel!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te vroeg, maar heerlijk zoals altijd 👌

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd en heerlijk spareribs gegeten met voldoende patat en een kleine salade.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vlees! En veel eten voor je geld! Voor herhaling vatbaar!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn niet meer zoals het was. Eerder altijd heerlijk van gegeten en velen aangeraden. Nu met grote aangebrande stukken, vorige keer niet zo mals. En dit horen we ook om ons heen. Jammer want ik weet nog goed hoe ontzettend lekker het altijd was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer fenomenaal. Helaas was er alleen wèèr geen bon bijgevoegd, en deze heb ik nodig om de kosten van eten vergoed te krijgen van werk.. Ook was de bezorger ietwat aan de late kant.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 keer achter elkaar besteld , het was prima op tijd en het eten was heerlijk! Alles goed gaar en lekker!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker! en super bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spare ribs besteld en die waren erg lekker. Bezorging was op tijd en het eten was nog lekker warm! Aanrader

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en het eten was prima

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke XXL burger!! Zelden zo lekker gehad. Met alles er op en er aan. Echt een aanrader.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en spareribs!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben al een keer een hamburger gehad. En nu gegrilde kipfilet. Echt super lekker meer dan genoeg dat je krijgt. Jullie krijgen een 9.5 van ons. Zeker een aanrader.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks dat we nog geen 5 minuten fietsen van het restaurant vandaan wonen, deed de bezorger er toch zeker 15 minuten over nadat we bericht kregen dat onze bestelling onderweg was. Het eten was helaas al koud aan het worden daardoor. Ondanks dat was de smaak wel lekker. Ik heb gisteren ook gemaild dat onze bestelling qua sauzen niet klopte, en daarin gevraagd om een reactie. Die heb ik helaas niet gekregen. Ik vind dit erg jammer, want voor de Coronacrisis kwamen wij graag en regelmatig eten. Dit was de 1e x sinds de crisis dat we bestelden, het is dus iets tegengevallen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn op de afgesproken tijd bezorgd, prima kwaliteit. We hebben ervan genoten. .

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Heerlijk gegeten! Aanrader. Mixed grill schotel.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, de spareribs waren om te zuigen. De gerechten zijn echt groot genoeg ook voor grote eters. En wat ook niet onbelangrijk is de bestelling was wederom op tijd geleverd. Echt top kan niet wachten op de volgende keer.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten! Complimenten. Portie Penne was toch best wel veel, dus daar eten we twee keer van...

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op de afgesproken tijd, prima. De spareribs waren bijzonder goed van smaak en de rest was goed. Kortom, een reden om nog eens te bestellen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Elke keer weer een feestje aan tafel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gorgonzolasaus was heeeeel er zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling smiddags geplaatst, was mooi optijd klaar. Verder was het van hoge kwaliteit én meer dan genoeg. Kortom, hele goede ervaring!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij Thoms Grillhuys. Wederom superlekker, zowel het vlees (mixend grill), de hamburgers als de pasta (met zalm). En ook ruime porties! Bezorging prima en volgens afspraak. Aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekkere en malse spareribs! Bezorging precies op de aangegeven tijd echt top!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur moeten wachten op ons eten. Geen excuus, drankje of korting voor een volgende bestelling. Erg slechte service helemaal in deze tijden. Ondanks dat het eten goed was, was dit voor ons de laatste keer.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm! Het was erg lekker! Alleen de pasta pesto viel niet zo in de smaak, veel saus en te romig. Maar verder zeker voor herhaling vatbaar! Mooi dat dit kan in deze bijzondere periode! Bedankt daarvoor!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten. Mag iets minder kruiden op de patat maar verder heerlijk.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd bezorgd,salade top, patat top burger top, maar de ribs afschuwlijkzagen er goed uit maar ze stonken na een paar maar gestopt niet te eten .denk dat het van varkens -beren was ,mijn vrouw zij gelijk van mannetjes varkens.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is allemaal prima voor elkaar maar wel een aandachtspunt. Woon je wat verder buiten Kampen dan onstaat er meer vocht in de papieren zakjes waardoor de frietjes zacht en klef worden. De friet kun je dus weggooien. Misschien een keus wel of geen friet. Of een andere oplossing?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,meer als genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs gehad. Ze waren echt heel erg lekker mals . Top

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en voldoende , friet vind ik alleen slap

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom fantastisch. Het eten was mals, heet (vaak bij anderen is het eten al koud) en heerlijk gekruid. En precies op tijd. We hebben al voor augustus gereserveerd bij thomsgrillhuys om daar te gaan eten als alles weer rustig is. We kunnen nu al niet wachten en zullen ongetwijfeld eerder nog iets laten bezorgen. Echt een aanrader

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes op tijd bezorgd. Gaan we vaker doen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Een mooie oplossing het ophalen van het eten nu we niet bij jullie kunnen eten

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top gedaan was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten: spareribs, zalm pasta en een xxl burger. Patat was lekker knapperig. Voor herhaling vatbaar

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De XXL burger was wederom fenomenaal, erg fijn dat hij ook ècht XXL is. De patat was goed, maar niet uitstekend, wat slapjes en de kruiden waren niet goed verdeeld. Bezorging werd geschat op anderhalf uur, maar was er met drie kwartier, afgeleverd door een vriendelijke bezorger die netjes afstand hield. Ik

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel bezorgd. Entrecote is echt een aanrader!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en vooral ook de patat. Alleen kan salade wat dressing gebruiken doe dit bv in apart bakje of zakje. Ook was de bezorging precies op tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, Erg smakelijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals altijd om je vingers er bij op te eten. We hebben het laten bezorgen deze keer en alles was heerlijk warm. Echt heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Precies op tijd bezorgd en het was nog lekker warm! Een echte aanrader.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorgen en heerlijk eten!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gesmuld. Mijn man vond de spareribs echt heel lekker👍👍 Is voor herhaling vatbaar. Jullie heel sterkte en succes!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Eten was meer dan genoeg, maar kwaliteit is echt goed en zeker icm prijs. SUPER AANRADER!!!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit (spareribs zoet en pittig) , ook de bijbehorende frites met kruiden en de salade , heerlijk! Bezorging goed en op tijd. Ga zo door...

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag van mij wel meer knoflooksaus bij. Bij het laatste stuk vlees is er geen saus meer. Maar verder echt super.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een kwartier eerder bezorgd dan aangegeven. Wachttijd vanaf bestelmoment was nog wel bijna 1,5 uur, maar wij hadden om 17.30 besteld, en dan is het waarschijnlijk erg druk

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Iets voor 18:00 besteld, de geschatte bezorgingtijd was 19:00, maar toch waren wij om 18:10 al aan het eten. Zeker een aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en op tyd

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte heerlijk. Was goed warm. En meer dan genoeg. Bezorging was snel, keurig afgeleverd. Zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's gehad, veel keuze! Levertijd zoals beloofd, vriendelijk personeel. Aanrader.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten en super snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en binnen 10 minuten(!) stond de bezorger al voor de deur. Goede portie spare ribs, waarbij het vlees zo van het bot viel. Heerlijk gekruide patat en een kleine salade.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen het lamsvlees was koud bij aankomst. Normaal is dat een stuk beter

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd weer .super lekker. eten en vers berijd een echte aanrader 😊

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als gewoonlijk weer super,maar weer geen salade,terwijl deze altyd zo verzorgder en lekkerder is,dan bij anderen.en gaf bezorger €15.gepasten die zij gelijk bedankt,en liep weg,was eigenlijk niet de bedoeling!was overbluft!maar verder heel goed eten,en saus de beste.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben spareribs met patat en salade laten bezorgen. Complimenten! Alles was nog goed warm en de spareribs en patat waren heerlijk! Ruime porties, er was meer dan genoeg.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

het was weer genoeg en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk geholpen, eten op tijd en het eten was lekker.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje vergeten bij de bestelling van broodje shoarma. Smaak was verder prima👍

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Erg lekker eten. Verse salade. Knapperige warme friet. Olijke bezorger. We bestellen zeker nog een keer. Staat op ons lijstje om er een keer te eten

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! De bestelling klopte alleen niet, maar na gebeld te hebben was het meteen opgelost. Het bezorgen duurde wel wat lang, namelijk langer dan een uur. Dat moet wel iets sneller kunnen!