Beoordelingen van Thoms Grillhuys Kampen

Recente recensies

5.0
Konijn
6 december 2021

Na 2,5 uur wachten vervolgens verkeerde bestelling afgeleverd waarop eerst het voorstel het om te wisselen, dus koud eten en ws zijn de andere mensen al begonnen vervolgens kan er dan over 3 kwartier een goede levering komen tegen omruilen verkeerd geleverde maaltijd dus na ruim 3 uur eindelijk eten. Pfffffff

Hollander
5 december 2021

Het werd keurig op tijd gebracht👍 Het eten was niet heel warm, zelfs richting koud. Whiskeysaus zat er niet bij. Sla en tomaat zat er juist wel bij, terwijl de opmerking was: zonder. Dus……smaak was goed.

Bloemers-abma
5 december 2021

Super heerlijk gegegeven Eten was super mals

Johanna Egas
4 december 2021

Zoveel betaald voor het eten en dan salade en voorgerecht niet meegeleverd. Uiteindelijk nog gebracht, maar was ons eten al op. Dan is het wel een erg duur etentje. Ook was het eten erg snel koud helaas.

A
3 december 2021

Het eten was lang niet warm, echt jammer en de tiramisu was gewoon oud en niet lekker.

Aarten
28 november 2021

bestelling was ruim een half uur te laat, het eten was weinig en koud de saus zat er niet bij en dat zijn we niet van ze gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TWS
27 november 2021

Uw bezorgtijd laat veel te wensen over. 18:30 besteld levertijd zsm ingevuld. Eerst volgende tijd was 19:30 uur Het eten werd om 20 :30 bezorgt!

A.
27 november 2021

Het duurde ruim 1 uur en 45 minuten tussen bestellen en bezorgen. Wat ik wel snap bij regen en drukte, maar maak die tijd dan bekend vóórdat je bestelt en niet pas daarna.

Rico
24 november 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs. Goed verpakt zodat het lang warm blijft! Echt super!

Burg
21 november 2021
Van der kolk
14 november 2021

Weer uitstekend gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harm Kuipers
13 november 2021

Eerlijk gezegd heb ik dit keer niet zo lekker gegeten als de vorige keren Het eten was best koud toen het net aankom en had extra augurken bestelt op mijn grote hamburger alleen kon ik deze niet extra vinden en de patat was best slof nu snap ik dat het bezorgt word en dat het sneller slof word maar dit heb ik bij jullie niet eerder meegemaakt Hopelijk kunnen jullie wat met deze feedback (Ik snap dat het op vrijdag avond extra druk is en dat er wel wat mis kan gaan ) Zal in de toekomst wel gewoon blijven bestellen want los van deze keer heb ik altijd met plezier bestelt bij jullie

Sjoerd
12 november 2021

De bestelling werd bijna een uur later bezorgd dan de geboekte tijd en was daarbij ook nog lauw. Bij telefonisch navragen ging de bestelling toevalligerwijs 'net de keuken uit' en met de bezorger mee. Kortom alles bij elkaar zeer teleurstellend.

R Visscher
12 november 2021

de smaak van de gerechten was goed, maar bijna koud bij aflevering. moest eerst opgewarmd worden in de magnetron. knoflooksaus en salade ontbraken

Ruth Vahl
6 november 2021
Heleen
31 oktober 2021

De porties spareribs en varkenshaas waren royaal en super lekker! De bezorging vriendelijk en op tijd, zeker voor herhaling vatbaar 👍

Ronald Timmer
30 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten en eerder bezorgd dan verwacht,

Co
30 oktober 2021

Erg lekker gegeten. Alles was goed op smaak. Meer dan genoeg eten! Was goed op temperatuur en keurig optijd! Dankjewel!

Margreth
29 oktober 2021

Het eten was bij levering lauw. Friet was na het eten van de hamburger al koud. 1ste x besteld maar gaat geen gevolg krijgen en ga het ook zeker niet aanraden

Vaandering
24 oktober 2021
Cor
23 oktober 2021

Normaal is het hartstikke lekker maar nu was het koud en minder gekruid terwijl ik zelfs aangegeven had voor meer kruiden. Maar we komen zeker terug want nogmaals het was altijd goed

Ina
15 oktober 2021

Het was weer heerlijk!!!!

Maarten
14 oktober 2021

Perfect op tijd, warm en lekker! TOP

Rene
11 oktober 2021

Zoals altijd was het verrukkelijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
7 oktober 2021

Heerlijke brood en burger, alleen jammer dat de olie uit de tapenade is gaan lekken door de tas heen en alles onder de olie kwam te zitten.

Vos
6 oktober 2021

Nette bezorger,(s). En het eten gewoon top!!!!!!

hannink
6 oktober 2021

- bestelling incompleet en slecht bereid, dat is normaal beter - bezorging ook later dan aangegeven, rommelig.

Frrdevries@home.nl
5 oktober 2021

Bestelling is geannuleerd vanwege lange wachtijd door drukte dus nu geen beoordeling.

Evert
3 oktober 2021

Geweldig lekker, het mag alleen iets warmer geleverd worden

Laura van der Hoek
29 september 2021

Jongens, we bestellen al zeker een jaar bij jullie en het is echt elke keer heerlijk! Ga zo door ✨ Groetjes en tot snel! Joejoe

Eer
27 september 2021

Heerlijk gegeten , vers ,warm en zo smakelijk. Levering duurde langer dan tijdstip waar ik om vroeg en werd keurig gebeld. Kortom vette 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 september 2021

Goed gegeten en was nog lekker warm bij het bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
26 september 2021
Ashley
17 september 2021

Eten, zoals altijd, erg lekker! Online hadden we 1,50 € aan fooi toegevoegd en bij navraag kwamen we er achter dat het niet naar de bezorger gaat. Dat vinden we erg jammer. Vaak hebben we geen contant geld in huis en betalen we met IDeal. We dachten dan ook dat de fooi die je dan kan bijvoegen naar de bezorger gaat, vooral omdat de bezorging contactloos moet gaan.

Levi Abma
4 september 2021

Burger smaakte top. Burger was echter hooguit lauw. Dit maakte het voor mij geen prettige ervaring. Daarnaast was de patat slap en koud.

Ina
3 september 2021

Heerlijk gegeten 👌🏻

Rianne
1 september 2021

Zoals altijd was het eten heerlijk. Enige minpunt: bij het kindermenu staat dat je appelmoes erbij krijgt. Dit is nu al 3x op rij niet het geval geweest. Geen enorme ramp, maar als je het niet levert, zou ik het niet op de website aanbieden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
26 augustus 2021

Voor de eerste keer besteld. Bezorging was keurig op tijd en binnen aangegeven tijd. Eten was lekker en warm.

Jeroen Franse
22 augustus 2021

Was wederom top, op de afgesproken tijd en goed qua temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.J. Fleurke
21 augustus 2021

Helaas geen goede uitvoering. De gekozen whiskeysaus is nooit gearriveerd. De bezorger kwam na 5 minuten terug omdat hij het toetje was vergeten af te geven. En de maïskolf is na bellen koud bezorgt. Dus nee geen goede ervaring helaas.

erik
11 augustus 2021

Heerlijk en genoeg te eten.

Nico
30 juli 2021

Compliment hoe jullie prima reageerden op mijn opmerking m.b.t. de straat waar ik woon (niet in IJsselmuiden, maar in Kampen)!

Wilco
30 juli 2021

Heerlijke burgers en snel bezorgd.

Lisa Cerchia
28 juli 2021
Sjoerd
25 juli 2021

Temperatuur eten 41.4 bij ontvangst Smaak was prima Bezorging 40min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 juli 2021

Heerlijk eten,goede kwaliteit

christine
21 juli 2021

Het was meer dan genoeg. ruime portie en het was lekker, ossenhaas was op het randje mocht iets langer ( we hadden medium gevraagd en was toch nog wel erg rood)

Riekie bosman
20 juli 2021

Zorg in het vervolg dat de bestelling compleet is nu weer geen sla erbij,. De bestelling moet gecontroleerd worden, want het gebeurt vaker.

Nikki Majda
19 juli 2021

Heerlijk gegeten, eten was super snel, goed warm en erg royaal.

Vinke
18 juli 2021

Het eten was goed, enige minpuntje was dat er pepersaus besteld was bij de entrecote en we kregen pizza saus. Dit was niet echt een combinatie, dat viel een beetje tegen.

Annet
10 juli 2021
Hmvdvegt
10 juli 2021

Goed eten en vlotte levering

Van ooijen
5 juli 2021
Nico van Wijngaarden
26 juni 2021

Al voor de 2e keer reden jullie met onze bestelling naar de Koraal in IJSSELMUIDEN!!!!! Daar baal ik ontzettend van!!!! De bezorger belt ons wel netjes op dat hij bij het verkeerde adres staat. Maar vervolgens moet hij daarna van IJsselmuiden naar Kampen rijden. Dat is tijdverlies waardoor de bestelling (onnodig!) toch minder warm bij ons aankomt. Dit is voor mij dan ook een reden om de kwaliteit niet met 5 sterren te beoordelen.

HW
25 juni 2021
Aarten
21 juni 2021

weer top als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
19 juni 2021

Niks aan veranderen,dikke 10.

Lammie van de Berg
19 juni 2021

Heerlijk gegeten,bezorging top! Gewoon zo doorgaan.

Heleen
19 juni 2021

Het eten was weer top

Coen
10 juni 2021

Erg lekkere spareribs. Royale hoeveelheid. En perfect op tijd.

Chris bos
5 juni 2021
van der Kolk
3 juni 2021

Perfect heerlijk eten ,met alles er op en aan . Keurig op tijd bezorgd .

Riekie Bosman
31 mei 2021

Nog steeds niet eens met de 2 spaarpunten, al zeker 6 keet besteld, dus al recht op 2,50€ korting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Ginkel
25 mei 2021

Erg slordig als je een bestelling een dik uur vooraf op een tijdstip plaatst dat je bestelling in eens wordt verplaatst 45 minuten later. Helaas was het eten niet erg warm, je kon merken dat het gehaast was klaargemaakt. Erg jammer

Hanneke
24 mei 2021

Heerlijk gegeten, bestelling was precies op afgesproken tijd. Top!

Wim
24 mei 2021

Wederom prima eten. De bezorging was volgens afspraak. TOP

Berta Jorna-Schilder
24 mei 2021

Was de eerste keer, maar is heel goed bevallen Wij hebben afgehaald Het eten was super, maar ook de medewerkers waren heel vriendelijk.

Tamara Huisman
24 mei 2021

Als je meer als 3 uur op je bestelling wilt wachten moet u hier bestellen Had zaterdag besteld om half 6 zou om bepaalde tijd komen half 8 maar eens gebeld moesten ze er nog aan beginnen excuses nee hoor goed maken nee hoor ze laten je er na gewoon nog een uurtje wachten voor ze het brengen ik zeg top service maar nee Jammer

Anne
23 mei 2021

Elke weer keer heerlijk eten. En een aanrader!

Alexander
23 mei 2021

Bijna 2 uur moet wachten (beetje lang)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riekie Bosman
23 mei 2021

Bestelnr. 28423YKA Het aantal puntenstaat 1, maar ik heb zekeral 5 keer wat besteld. Dus dat moeten jullie wel goed bijhouden, Zo krijg je nooit geen korting

sellis
23 mei 2021

het was weer uitstekend en mooi op tijd

Roos
22 mei 2021

Spareribs zijn héérlijk. De sides passen er niet helemaal bij qua kwaliteit.

Michelle
14 mei 2021

Het eten was heel lekker en goed warm bezorgd. Je krijgt heel veel voor weinig geld! Echt een aanrader, gaan hier zeker vaker bestellen!

Imke
10 mei 2021

Wij misten alle sidesalads en ook de whiskysaus ontbrak. Verder was alles erg lekker, snelle bezorging.

Jms
8 mei 2021

Eten is prima! Bezorgtijd is wel echt veeeeeel te lang. Elke keer hetzelfde in het weekend. Meer dan 90 minuten wachten vind ik niet acceptabel.

Ilbrink
8 mei 2021

Wel 2 uur gewacht op de bestellibg maar wel erg lekker

Pascal
8 mei 2021

Heerlijk gegeten, eten goed warm. AANRADER !!

Fam. van der Werf
6 mei 2021

Weer heerlijk gegeten.

Hansch
6 mei 2021
Wendy
5 mei 2021

Het was weer top!

Anoniem
3 mei 2021
Riekie Bosman
2 mei 2021

Na de misser van zaterdag, het eten was koud en niet compleet, nu een lekkere warme bestelling gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
2 mei 2021

Het eten is heerlijk en bezorgers altijd vriendelijk! Het eten was alleen deze keer een half uur te vroeg, meestal zou dit niet echt een probleem zijn maar nu was nog niet iedereen was aanwezelg dus toen we konden gaan eten had het al een half uur in de verpakking gestaan, dat was jammer.

Riekie Bosman
2 mei 2021
Thomas
29 april 2021
Bert
28 april 2021
Bert en Janny
27 april 2021

Heerlijk grillgerecht besteld, binnen 20 minuten bezorgd, prima voor elkaar en vooral erg lekker. Dat gaan we vast nog eens doen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andries K
26 april 2021

Voor de eerste keer bij jullie besteld op advies familie. Was ook zeer te spreken. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Makkelijke bestelsite, aantrekkelijke prijzen, uitgebreide keuze, en prima aflevering. Heerlijk gegeten en zelfs overgehouden. Gewoon zo doorgaan.

Anoniem
26 april 2021

Veel te laat met bezorgen. Eten was koud. Bezorger te lang onderweg. Dit is al twee keer gebeurd. Jammer want het eten is wel goed.

Anita
26 april 2021

Helaas ga ik voorlopig niet meer bestellen bij jullie. Had 17.30 uur besteld . Eten kwam ruim 20 minuten eerder. Was er eigenlijk nog niet aan toe. Vervolgens heb ik 3 kwart van de friet niet opgegeten omdat deze gewoon domweg koud was. En de spareribs waren ook verreweg van warm. Bijzondere tegenvaller. En dit is de 2de achtereenvolgende keer dat het gewoon niet warm is. Was voorheen bijzonder tevreden over jullie en heb jullie ook bij vrienden aanbevolen . Maar dit valt mij flink tegen. Doodzonde van mijn geld

Anja kanis
26 april 2021

Super goed eten is heerlijk echte aanrader

Remco
26 april 2021
Lara
26 april 2021

Eten was niet warm!

H dijk van
22 april 2021

Vlees en patat was koud

Gert
21 april 2021

Top

HH
19 april 2021

Super lekker al vaker besteld echt een aanrader en helemaal niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klompenmaker
19 april 2021

Dit waren we niet gewend van ThomsGrillhuys, het eten was koud. Wij zijn altijd uiterst tevreden over het eten maar deze keer kwam het koud aan. We hebben zelf het eten in de oven gedaan om het weer wat warmer te krijgen maar de patat was niet lekker te krijgen. Nogmaals dit waren we niet gewend maar we zullen zeker blijven bestellen.

Vd waal
18 april 2021

Spareribs een echte aanrader. Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.v.Zwolle
17 april 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk👍

AvA
17 april 2021

Snel geleverd, grote porties, prima kwaliteit voor bezorging

Gert
11 april 2021

Het eten is erg goed en bezorgd ook netjes oprijd echt een aanrader voor iedereen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thamar
5 april 2021

Heerlijk snel en lekker warm

Riekie Bosman
5 april 2021

Geweldig goed,

Monique
5 april 2021

1 xxl burger is gevraagd zonder tomaat, ui en sla, maar daar is helaas geen rekening mee gehouden. Jammer. Ook de extra barbecue saus was geen sprake. Wij willen er wel extra voor betalen, maar dat staat niet op de lijst. De shoarma was erg lekker.

Daniël Riezebos
5 april 2021

Super lekkere zoete marinade met spare-ribs waarbij het vlees gemakkelijk kon worden gegeten van het bot. Frietjes ook +1!

Miranda
4 april 2021

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, het wordt op tijd geleverd en smaakt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WWH Bastiaannet
2 april 2021

Bestelling prima op tijd. Heerlijke spareribs !!!! Mooie grote porties. echt waar voor je geld. Goed warm. Lekkere friet. Al met al super lekker gegeten.

Jenneke Woudenberg
29 maart 2021

Vanavond heerlijk gegeten dankzij Thoms Grillhuys. Aanrader voor een volgende keer. Tip: wel zelf even de kaarsjes aansteken 😉eet smakelijk!

Christian
27 maart 2021

Onwijs lekker. De friet zou ook los mogen i.p.v. vast bij de mixed grill. Het is nu wel erg veel samen.

Anoniem
27 maart 2021
S. Faken
26 maart 2021

Wij zijn super tevreden over thoms grillhuys wij bestellen best wel vaak bij jullie en betere spareribs en andere gerechten heb je niet. Blijf zo doorgaan💪

Lisa
21 maart 2021
H, Bosman
21 maart 2021

bij onze bestelling 3x spareribs de salades zaten et niet bij. Jammer, hoe lossen we dit op. Tel, 3318075

Jan Hanekamp
19 maart 2021

Eten was goed en lekker warm. Bezorging was binnen 25 minuten. Zeker een aanrader.

Dirk
15 maart 2021

Alles perfect en smaakvol ....zeer ruime portie,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
14 maart 2021

De spareribs waren weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
14 maart 2021

Prima kwaliteit eten, met allergie heel goed rekening gehouden, alleen mistten we de sausjes en de salade. Porties waren ruim voldoende.

den Haan
13 maart 2021

Prima keuze., lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar !

Anoniem
8 maart 2021

Super eten en mooi op tijd, zeker een aanrader

Riekie Bosman
8 maart 2021

Heerlijke spareribs, alle eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Schellen
7 maart 2021

Het eten was voortreffelijk,Heel erg lekker. De carpaccio ook heel goed en De spareribs en De varkenshaas waren ook heel erg lekker! Mijn complimenten 👍

Gert Woltinge
7 maart 2021

Om 18.30 bestelling geplaatst. Bezorging om 20.20 uur!. De hamburgers waren lauw, de friet slap en verlept. Door de extreem late bezorging was ons bezoek niet meer in de gelegenheid het bestelde te nuttigen. Zeer teleurstellend qua bezorging en kwaliteit. Dit zijn we niet zo gewend.

Gert Woltinge
7 maart 2021

Om 18.30 bestelling geplaatst. Bezorging om 20.20 uur!. De hamburgers waren lauw, de friet slap en verlept. Door de extreem late bezorging was ons bezoek niet meer in de gelegenheid het bestelde te nuttigen. Zeer teleurstellend qua bezorging en kwaliteit. Dit zijn we niet zo gewend.

Rick van der Haar
5 maart 2021

superlekkere spareribs, boterzacht en lekker gekruid. het vlees valt zo van het bot. Friet was ook geweldig evenals de supersnelle bezorging. gewoon TOP.

ten brinke
2 maart 2021
den Besten
2 maart 2021

Altijd snelle bezorging en heerlijk eten. Wij bestellen hier graag!

LV
28 februari 2021

Wederom weer heerlijk gegeten! En precies op de gewenste tijd!! Top👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
28 februari 2021

De bestelde spareribs waren weer perfect ! Goed van temperatuur en heerlijk gemarineerd. Ook de gekruide friet heeft lekker gesmaakt. Weer een smakelijk feestje...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kolk
28 februari 2021

Het was het wachten meer dan waard: heerlijk gegeten!! Goed warm, het vlees goed bereid, heerlijk mals. Gaan we zekers vaker bestellen.

Rick
25 februari 2021

Keurig op tijd, en enorm lekker eten!

hetty
21 februari 2021
Jeroen Franse
21 februari 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
21 februari 2021
Albert
20 februari 2021

Super lekker gegeten. Heerlijk

Dorothé
19 februari 2021

Het eten was echt heerlijk!

Gerrit Palland
19 februari 2021
Smullen
17 februari 2021

Heerlijk

vd Kamp
17 februari 2021

Alles goed voor elkaar. Warm, goede kwaliteit en smaak.

Strampel
14 februari 2021

Alles was prima voor elkaar en het eten was heerlijk. Maar wel vonden wij het niet zo fijn dat wij over de 100 euro kwijt waren en dan zelfs nog bezorgkosten moesten betalen. Normaal gesproken met zo'n bedrag betaal je geen bezorgkosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
14 februari 2021

Het duurde 2 uur voor het eten bezorgd werd en toen het er eindelijk was bleek het nog net lauw te zijn. Niet best dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korne
14 februari 2021

Goede kwaliteit, op tijd bezorgd en prima hoeveelheid.

Wolf
14 februari 2021

De hamburger was wat koud, maar het eten was wel erg lekker. Erg fijn dat jullie even belden om aan te geven hoe laat het eten zou komen. Goede service!

Jan Jaap
14 februari 2021

Ik vond de spareribs soms te zacht en soms te droog. Dus had er meer van verwacht.

Inge van den Berg
13 februari 2021
Veenstra
13 februari 2021

Lekker eten, grote porties en nog lekker warm als het bezorgd wordt.

Manche
13 februari 2021
G.
13 februari 2021

Prima zoals altijd

Inge
7 februari 2021

Het eten was lekker, de porties (te) groot en die kruiden op de patat willen wij ook!! Grote bestelling, maar alles was compleet en precies op tijd. Dat doen we nog eens vaker, want jullie menukaart biedt keuze genoeg. Bedankt!

Norman
6 februari 2021

Was weer lekker zoals altijd

Van denBerg
31 januari 2021

Bestelling te laat bezorgd en de spareribs waren koud. Smaak was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 januari 2021

Was lekker eten, goed gemaakt,zeker voldoende, prijs en kwaliteit goed,service bezorging super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
30 januari 2021

Ik had extra patat besteld omdat ik niet wist dat er patat en salade bij de spareribs zit. Was onduidelijk. Maar het was heeeeeeel lekker!

René Zoon
27 januari 2021

Het eten was voortreffelijk, alleen misten wij de groente bij de schotels. Wij hadden ook gedacht dat er een broodje bij de schotel zou zitten, maar dat moet je dus extra bestellen voor 1,--

De Lang
26 januari 2021

Superlekkere spareribs. De frietjes zijn ook lekkers vers, knapperig en gekruid. De spaghetti peperoncino is ook echt zalig. De pasta heeft een goede bite. Snelle levering, goeie prijs, helemaal blij!

Jansen
25 januari 2021

Bestellen hier wel eens vaker, het is altijd van goede kwaliteit. Hartstikke tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sellis
24 januari 2021

het was weer super en mooi op tijd. helemaal top

Esther
23 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten, alleen word er slecht geluisterd naar opmerkingen. We wilden geen zout op de patat. Al voor de 4 de keer ook met extra bellen mis gegaan.

Vd meulen
22 januari 2021

Heel lekker , genoeg te eten en op tijd bezorgt

Albers
22 januari 2021

Heerlijk spareribs gegeten met 2 personen Genoeg voor 2 en vind de patat ook zo lekker die jullie erbij doen. Bij de salade zou nog wel een dressing kunnen

Inge de Boer
19 januari 2021

Het eten werd super snel bezorgd. Het smaakte heerlijk. T zijn behoorlijke portie.

Anneke
17 januari 2021

Op tijd geleverd en het was weer perfect, genoeg en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mossel
17 januari 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging,top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
16 januari 2021

Erg lang moeten wachten op bestelling. Half 6 besteld zou 19.00 pas geleverd worden werd half 8. Ook waren de aardappelfrietjes verre weg van warm waren hierdoor niet meer lekker. Jammer tis anders altijd goed

Jane
16 januari 2021

Ondanks dat je soms wat langer moet wachten is het heerlijk!

Petra
15 januari 2021

Heerlijk gegeten, grote porties, goede kwaliteit. Alleen jammer dat ons verzoek om 2 ingrediënten weg te laten bij de XXL hamburger niet is uitgevoerd. Stond onderstreept op de bon, maar was toch over het hoofd gezien. Ondanks dat toch een aanrader om hier nog eens iets te halen.

WWH Bastiaannet
15 januari 2021

Heerlijke spareribs en hamburger XXL gegeten. Prima op tijd bezorgd en eten was goed warm. Heb Thoms Grillhuys meteen bij al mijn vrienden, familie en kennissen aanbevolen. was TOP...

Tennekes
15 januari 2021

Het was héérlijk

Sandra
15 januari 2021

Heerlijk gegeten, de burgers waren prima verpakt en snel bezorgd. De frites mogen in een iets betere verpakking.

Nel
12 januari 2021

Op tijd de bestelling doorgegeven met wat aanwijzingen mbt tijd, smaak en bezorging. Alles was super!! Mooi op tijd bezorgd. Gevraagde wensen is goed naar geluisterd. Top! En natuurlijk lekker gegeten. Het was heerlijk.

Anoniem
12 januari 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!!

Beekhof
11 januari 2021

De mixed grill deluxe is een stuk kleiner dan voorheen. De gerechten waren slecht verpakt, waardoor alles nat en door elkaar lag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelyn
10 januari 2021

Heerlijk gegeten en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hulsman
10 januari 2021

Precies op tijd , die afgesproken was Ruim voldoende smakelijk eten dus alles prima 10+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkema
10 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
9 januari 2021

Heerlijk gegeten

Burg
1 januari 2020

Was weer goed eten

Anneke
1 januari 2020

Kwaliteit van spareribs is goed, erg lekker en super mals. De bezorging is ook prima en op tijd. 1 min punt dit keer dat het vlees niet fijn warm was, ik heb het dit keer moeten opwarmen.

Martijn
24 december 2020

Keurig op tijd bezorgd en zoals altijd top qua bereiding. Grill gerechten zoals het hoort!

Ivy
24 december 2020

Top zoals altijd 👍

Johanneke
23 december 2020

Heerlijk vlees, maar uit verhouding. Vanavond t-bone steak besteld, dit was zeker geen 450 gram, het was 2/3 bot, 1/3 vlees, het was wel heerlijk bereid en supermals! Friet voor 3 personen i.p.v. 1 en salade bestond uit een paar blaadjes sla, twee schijfjes komkommer en twee olijven. Rare verhoudingen dus. Na de lockdown ga ik kijken of het ter plaatse het wel helemaal top is.

Duiveman
23 december 2020

Zo als gebruikelijk was het eten top. Alleen 15 minuten te vroeg bezorgd en gelukkig waren we net thuis.

Lisa
21 december 2020
Laura
20 december 2020

Ik bestel heel vaak de carbonara, en altijd top!! Nergens zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koopman
17 december 2020

Heerlijk thuis gegeten. Zag er goed verzorgd uit en smaakte ook nog eens heerlijk

Anne
17 december 2020

Heerlijk gegeten!

Fam. van der Werf
14 december 2020

Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar, een aanrader!!

Charly
14 december 2020

Heerlijk eten! Snel bezorgd. Veel en zeer smakelijk!! Het was weer genieten.

Bakker
13 december 2020

Het was hartstikke goed en lekker en ook snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 december 2020

Lang wachten op bestelling

cremer
12 december 2020

op tijd bezorgt en erg smakelijk

Gerda Gorter
12 december 2020

De bestelling was er ontzettend snel, in 11 minuten, dat was echt top! Helaas was het vlees erg koud en ook de patat was niet erg warm. Erg jammer, normaal zijn we erg tevreden en komt het wel gewoon heet aan. We wonen ook om de hoek, dus dat had nu ook gewoon moeten kunnen.

Jacqueline
12 december 2020

Helemaal top! Super lekker gegeten en snelle correcte bezorging!

Coby Poutsma
12 december 2020

t was weer lekker En vlot bezorgd

Iris
6 december 2020

Erg lekker! Goed gemarineerd en perfect gaar. Enige minpuntje is dat er toch best vaak wat vette stukken aanzitten. Alsnog van genoten, doei!!

Van Dorp
5 december 2020

Keurig op tijd, warm eten en heel goede kwaliteit

Saskia
4 december 2020

Vanavond heerlijk gegeten! Echt een aanrader!!

Saskia
4 december 2020

Vanavond heerlijk gegeten! Echt een aanrader!!

Martijn
2 december 2020

Nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten en vlot bezorgd. Ultieme prijs/kwaliteit verhouding!

Inge
30 november 2020

Lekker gegeten, alles werd op tijd bezorgd en het eten was lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KvdB
29 november 2020
Benno Meijer
29 november 2020

De gerechten waren lekker alleen alles was lauw/koud toen het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coby Poutsma
29 november 2020

t was weer lekker

Coby Poutsma
28 november 2020

t was weer lekker Echt pittig

B.van der Kolk
27 november 2020

Het was perfect ,we hebben er van genoten .

Lemette
26 november 2020

Super goed eten! Bezorging was een halfuur later, dat was minder. Nog een tip: schrijf op de verpakking van de maaltijden wat wat is. Wij hadden een kaasburger en een spicy kaasburger en we moesten echt wel goed kijken om ze uit elkaar te houden.

John Bakker
22 november 2020

Altijd heerlijk eten voor een goede prijs. En ook altijd optijd met bezorgen. Een echte aanrader

Hans
21 november 2020

Gemakkelijk besteld, keurig op tijd bezorgd, heerlijke maaltijd. Complimenten!

Lia
21 november 2020

Was erg tevreden... Snelle wervice

Gert tromp
20 november 2020
Alex
20 november 2020

Top

Veenstra
19 november 2020

Snelle levering. Erg lekker eten, mals vlees en grote porties! Zeker voor herhaling vatbaar!!

GB
19 november 2020

Heerlijk

Slot
17 november 2020

Meteen na de bestelling een belletje gehad dat het iets langer kon gaan duren. Erg netjes, verder was het eten heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heerschop
15 november 2020

Mooi op tijd volgens afspraak . Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
15 november 2020

Knoflooksaus was er niet bij. Rest was perfect, heerlijk en zeker genoeg. Klasse!

Coby Poutsma
14 november 2020

t was weer heerlijk

Arjen
13 november 2020

Burgers waren lauw en de patat was koud.

Gurdy
13 november 2020

Weer ontzettend lekker gegeten en de bestelling was binnen een kwartier aanwezig. Chapeau!

patrick
11 november 2020

netjes op tijd bezorgt en het eten was super super lekker.de kids hebben super lekker gegeten.echt top was het weer

R Visscher
11 november 2020

kwaliteit goed, salade helaas niet geleverd bezorging correct, helaas bijna 20 minuten te laat

Peter Brijder
10 november 2020
Coor
7 november 2020

Té lekker weer! We hebben gesmuld, dank daarvoor!!!

V.
7 november 2020

Het was super lekker alleen jammer dat we champignonsaus kregen ipv pepersaus. Maar voor de rest zeker voor herhaling vatbaar.

gert albers
7 november 2020

keurig op tijd bezorgd perfect in orde en het was erg lekker

Hans
6 november 2020

Heerlijk gegeten. De porties meer dan voldoende en de spareribs zo mals dat ze van het botje afvallen. Op de afgesproken tijd precies bezorgd. Top Top Top

Hofstra
6 november 2020

Was super goed!!

Van der Sluis
5 november 2020

Kwaliteit echt top! Echter één kanttekening. We hadden 5 gerechten besteld: 4 kombi gerechten met o.a. gegrilde kipfilet en één gerecht alleen gegrilde kipfilet. Vreemd genoeg was de hoeveelheid kipfilet in het laatste gerecht met afstand de minste, terwijl de prijzen gelijk zijn. Daarom geen 5 maar 4 sterren.

Geri Kok
1 november 2020

Het eten kwam later en was lauw en er was wel voor 4 personen frites en onder de warme spareribs lag de koude salade beetje vreemd

Noordman.
31 oktober 2020

Het was in een woord geweldig. Wat hebben we heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Onbekend
31 oktober 2020
M. Albers
29 oktober 2020

Heerlijk eten!

Maurice
29 oktober 2020

Fantastische spareribs, en zeer snel bezorgd!

Raymond & Alice
26 oktober 2020

Bezorging was mooi op tijd en het eten was geweldig, echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoppenclan
26 oktober 2020
Loosman KJ
26 oktober 2020

Spare ribs en saté waren super mals, heerlijk, een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Klompenmaker
25 oktober 2020

Het was zoals altijd weer perfect. En wederom optijd binnen

Franken
25 oktober 2020

Eten was erg goed. Bestelling was erg laat. 17:30 aangegeven op site, krijg ik een mail dat het 18:30 word. Bied de mogelijkheid van 17:30 dan ook niet aan. Een deel van ons gezelschap had wat anders besteld en dit kwam wel op de afgesproken tijd. We hebben hierdoor niet gezamenlijk kunnen eten.

Hupkes
24 oktober 2020

Eten was uitstekend en de friet was magnifiek. Echter, er waren twee cola en twee cassis besteld en betaald. Slechts 1cola en 1cassis geleverd. Ook de bestelde whiskeysaus konden we niet vinden. De salade had geen dressing en was daarmee wat droog.

dick vs
24 oktober 2020

heerlijke spareribs

Angeline kruize
24 oktober 2020

Super goed eten en veel en is niet duur. Zeker voor herhaling vatbaar.

Joany landman
24 oktober 2020

Super lekkere spqre ribs.dqt is pas echt genieten

Ld
24 oktober 2020

Het eten was weer heerlijk!! Bezorging duurde erg lang, ruim 1 1/2 uur. Dit werd pas duidelijk nadat de bestelling was geplaatst helaas.

Hollander
19 oktober 2020

Optijd bezorgd en het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xx
18 oktober 2020

Nog voor de aangegeven tijd werd ons eten bezorgd! En het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kampen
18 oktober 2020

We hebben al eerder bij Thoms grillhuys besteld. Hoeveelheid is echt meer dan genoeg! Geen zuinige porties. Nadeel gisteren: hadden als toetje allemaal brownie, de tiramisu was op, maar deze was bij ons allemaal oud en droog. Niet zoals het hoort.

Van Dongen
18 oktober 2020

Bij een nachtje bed en breakfast hoort ook leker uit eten. Daar dit momenteel niet kan vanwege de corona lekker makkelijk eten besteld! Was top, smaakte prima (heerlijke grillsmaak) en goede hoeveelheid! Warm aanbevolen😋

Kevin
18 oktober 2020

Besteld tijdens thuisbezorgd corona periode. Voorgerecht was brood met kruidenboter, helaas was het brood erg slap zonder kroontje. Het hoofdgerecht bestond uit paella, helaas hier ook niet het beste. Rijst was veel te gaar, met smaakloze stuken zeefruit, ook mocht er wat meer zout en afwisselende smaken naar voren komen in dit gerecht. Als afsluiter een brownie omdat de huisgemaakte tiramisu op was, de brownie was ook zonder een echte wow factor. Al met al zal ik hier niet nogmaals bestellen, of aanbevelen.

Anoniem
17 oktober 2020

Een aanrader

Ruth Vahl
15 oktober 2020

Onwijs lekker van gegeten! De salade miste alleen bij het grillgerecht maar we hadden alsnog meer dan voldoende! Gaan we zeker vaker doen!

CS
11 oktober 2020

Wij hebben altijd super goede ervaringen met Thoms grillhuys, maar gister helaas wat minder. De spareribs zouden zoet moeten zijn, maar waren ontzettend scherp. De helft van de patat was helaas niet te eten vanwege de enorme vele kruiden die er opzaten. Erg jammer, want zoals ik al zeg, normaal gesproken super tevreden en is het eten heerlijk, maar gister even niet.

E mulder
5 oktober 2020
P. de Bondt
5 oktober 2020

Snel en heerlijk !!

R. Fix
5 oktober 2020

Het eten bij Thoms Grillhuys is super lekker en ook veel! de kaasburger is echt een aanrader. Maar een minpuntje dit keer was dat het een half uur te laat was ook al had ik rond 14.00 besteld, al redelijk koud was en de patat was slap. Tip voor Thoms: doe de patat zak niet dicht want door de condens wordt het echt slappe hap of probeer een andere verpakking voor de patat die beter lucht.

Prinsen
5 oktober 2020

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
29 september 2020

Goed warm, erg lekker, genoeg , op tijd bezorgd

isi
28 september 2020
Berg
27 september 2020

Binnen 45 minuten geleverd. Op zaterdag. Lekkere burger en kipfilet met shoarma. Patat ook lekker.

Ikke
26 september 2020

Het eten was heerlijk alleen we hebben pittige spareribs voor 2 personen besteld en we kregen de zoete spareribs. En bezorger was 20 minuten te laat

Kim
24 augustus 2020

Spareribs waren heerlijk! Graag salade apart in een zakje doen, wordt helemaal warm anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Klompenmaker
7 augustus 2020

Het was weer perfect. zoals altijd

Leon
4 augustus 2020

Eten was zoals altijd weer extreem lekker, en ook absoluut de reden dat ik telkens terug kom, en zal blijven komen. Maar de bezorging kan echt nog aan gewerkt worden. Ik had halverwege de middag al besteld en aangegeven dat ik het eten om half 8 had willen ontvangen, helaas was dit er pas om 8 uur.. jammer dat de bezorgduur het enige minpunt blijft

Goosen
3 augustus 2020

Het was veel en heerlijk, volgende dag ook nog lekker van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huis in t veld
3 augustus 2020

Had om 18.05 besteld en eten kwam pas om 19.45 dat is erg lang. Op thuisbezorgd.nl staat dat jullie gesloten zijn terwijl jullie wel open zijn. Eten smaakt ģoed en was warm. Maar die enorme wacht tijd niet normaal ben er wel even klaar mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Kolk
31 juli 2020

Perfect hier bestel ik zeker weer !!

Noor
23 juli 2020

Heerlijk gegeten en de bezorging was supersnel!

Erika
12 juli 2020

Iets te vroeg, maar heerlijk zoals altijd 👌

Angeleye
11 juli 2020

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd en heerlijk spareribs gegeten met voldoende patat en een kleine salade.

Alieke
8 juli 2020

Super lekker vlees! En veel eten voor je geld! Voor herhaling vatbaar!

Sandra
6 juli 2020

De spareribs zijn niet meer zoals het was. Eerder altijd heerlijk van gegeten en velen aangeraden. Nu met grote aangebrande stukken, vorige keer niet zo mals. En dit horen we ook om ons heen. Jammer want ik weet nog goed hoe ontzettend lekker het altijd was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
5 juli 2020

Eten was zoals altijd weer fenomenaal. Helaas was er alleen wèèr geen bon bijgevoegd, en deze heb ik nodig om de kosten van eten vergoed te krijgen van werk.. Ook was de bezorger ietwat aan de late kant.

M.J.Visscher
2 juli 2020

We hebben 3 keer achter elkaar besteld , het was prima op tijd en het eten was heerlijk! Alles goed gaar en lekker!

Mike Terwijn
1 juli 2020

Altijd goed en lekker! en super bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hazeleger Margriet
27 juni 2020

We hadden spare ribs besteld en die waren erg lekker. Bezorging was op tijd en het eten was nog lekker warm! Aanrader

M.J.Visscher
23 juni 2020

Netjes op tijd en het eten was prima

Schutte
7 juni 2020

Heerlijke XXL burger!! Zelden zo lekker gehad. Met alles er op en er aan. Echt een aanrader.

Murc
4 juni 2020

Heerlijke burgers en spareribs!

M.wammes
2 juni 2020

Hebben al een keer een hamburger gehad. En nu gegrilde kipfilet. Echt super lekker meer dan genoeg dat je krijgt. Jullie krijgen een 9.5 van ons. Zeker een aanrader.

Florus
2 juni 2020

Bijna 2 uur moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
1 juni 2020

ondanks dat we nog geen 5 minuten fietsen van het restaurant vandaan wonen, deed de bezorger er toch zeker 15 minuten over nadat we bericht kregen dat onze bestelling onderweg was. Het eten was helaas al koud aan het worden daardoor. Ondanks dat was de smaak wel lekker. Ik heb gisteren ook gemaild dat onze bestelling qua sauzen niet klopte, en daarin gevraagd om een reactie. Die heb ik helaas niet gekregen. Ik vind dit erg jammer, want voor de Coronacrisis kwamen wij graag en regelmatig eten. Dit was de 1e x sinds de crisis dat we bestelden, het is dus iets tegengevallen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.